Hobby’s

Fotografie
Fotoclub Obscura vzw Zoersel

Eigenlijk was ik in het verleden niet meer begaan met fotografie dan het vastleggen van vakantiemomenten en enkele kiekjes op familiale gelegenheden. Tot ik op een bepaald moment meer gefascineerd raakte bij het zien van beelden welke waren gemaakt vanuit niet gebruikelijke standpunten en soms bewust afwijkend van de algemeen geldende regeltjes.

Vanaf dat moment begon ik ook meer te experimenteren en kreeg ik de microbe te pakken zoals men wel eens durft te zeggen.
Sinds enkele jaren heb ik mezelf een digitale camera aangeschaft en ben ik lid van “Fotoclub Obscura vzw Zoersel“.

Fotobewerking
fotocreaties.be

Er zijn verschillende redenen waarom ik graag aan fotobewerking doe. Soms heb je een foto die net dat ietsje pit mist, of waar de kleurtemperatuur afwijkt van wat je werkelijk zag, of de horizon staat niet recht, of je wil gewoon eens een zwart/wit versie, of…Kortom redenen genoeg waarom je al dan niet aan fotobewerking kan doen.

Zo is er ook niet alleen het verbeteren van de kwaliteit van foto’s maar ook het plezier dat fotobewerking geeft bij het maken van kaartjes, uitnodigingen, enz.
Bij deze vermeld ik dan ook graag het bestaan van de groep “fotocreaties.be“. Dit zijn niet professionelen die graag met fotobewerking bezig zijn en die elkaar door kennis verder helpen.

Koken
Saturday Kitchen

Enkel in huiselijke kring en voor een beperkte groep van vrienden. Het uitdagende voor mij is om steeds weer wat anders te proberen. Zowel naar smaak als presentatie probeer ik steeds wat beter te doen.
Op TV is het aanbod van kookprogramma’s zeer uitgebreid. Deze zijn dan ook geregeld een inspiratie bij een volgend etentje.

Hoewel er meerdere programma’s zijn die ik geregeld bekijk is m’n favoriete kookprogramma nog steeds “Saturday Kitchen” op BBC 1.

Reizen
CAROLUS prima.tours

Daar waar de meeste mensen direct denken aan verre bestemmingen als men het heeft over reizen, maak ik samen met mijn partner voornamelijk korte rondreizen en citytrips met de autocar.
Hoewel we al met meerdere maatschappijen onderweg zijn geweest, hebben we een zwak voor het bedrijf “CAROLUS prima.tours” uit mol.

Reacties zijn gesloten.