Links

Een opsomming van links welke altans voor mezelf al heel nuttig waren. Momenteel is er nog geen bepaalde sortering. Dus lijstje even doorlopen. Gebroken/niet bestaande links mag u gerust melden.

 • Fotoclub Obscura vzw Zoersel
  Fotoclub uit Zoersel waarbij ik ben aangesloten. In de club krijgt iedereen kansen om de eigen mogelijkheden te uiten. Leden worden bijgestaan door onderlinge uitwisseling van technieken en ideeën. Elk jaar hebben we ook een cursus fotografie voor hen die willen starten met fotografie. Ons jaarlijks fotosalon vindt steeds plaats tijdens het voorlaatste weekend in januari en heeft tot doel de werken van alle actieve leden te exposeren.
 • Fotocreaties.be
  Samen foto’s ontwerpen en bewerken. Een leuke groep jonge en minder jonge mensen die graag met fotobewerking bezig zijn.
 • TeamViewer
  De alles-in-een oplossing om snel computerproblemen op afstand op te lossen. Het maakt niet uit of het om een Windows- of Linux-pc of Mac gaat: TeamViewer kan met alle systemen overweg. Er is eveneens een portable versie voor op een usb-stick beschikbaar.
  Voor particulieren is het gebruik van TeamViewer geheel gratis.
 • One.com
  Web Hosting provider welke als één van de betere mag gerekend worden. Je krijgt niet alleen veel webruimte, maar verder is ook alles onbeperkt (dataverkeer, e-mail accounts) en dit tegen een nagenoeg onklopbare prijs.
 • CoffeeCup free FTP
  De ideale file transfer oplossing voor persoonlijk gebruik. Dit is een gratis oplossing voor het snel en gemakkelijk overzetten van bestanden van elk type en grootte naar een FTP-server.
 • smartphoto
  Bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en levering aan huis van fotoproducten van hoge kwaliteit. Het productaanbod bestaat uit canvassen, fotoboeken, agenda’s, mokken en kalenders. Vroeger ook onder de naam ExtraFilm.
 • Printdeal.be
  De grootste online drukkerij van de Benelux
  Jouw eigen unieke flyers, briefpapier, visitekaartjes, spandoeken en andere originele reclame uitingen? Bij hen ben je aan het juiste adres!

Reacties zijn gesloten.